Словесните престрелки между партньорите в некоалицията продължават и днес. Броени часове остават до

...
Словесните престрелки между партньорите в некоалицията продължават и днес. Броени часове остават до
Коментари Харесай

Словесните престрелки продължават, съдбата на кабинета „Габриел“ остава неясна

Словесните престрелки между партньорите в " некоалицията " не престават и през днешния ден. Броени часове остават до крайния период за гласоподаване на кабинета " Габриел ", a шансът за осъществяване на ротацията изглежда все по-малък. 

 

Бойко Борисов даде време и през днешния ден на Политическа партия -ДБ. Да мислят за държавното управление.Което от ГЕРБ виждат допустимо единствено с първия мандат.

И през днешния ден както и през вчерашния ден, единствен от ПП-ДБ Атанас Атанасов заявява, че е предложил на групировката си да продължат диалозите. А Кирил Петков резервира безмълвие.

От телевизионния ефир обаче продължава с рецензиите Асен Василев. Който нощес в изявление разгласи, че Мария Габриел “не може и не би трябвало да бъде министър председател ”.

Указът на президента Радев, с който той предлага на 49-ото Народно заседание да избере за министър-председател Мария Габриел е в деловодството на Народното събрание. От Росен Желязков зависи по кое време проектокабинетът ще влезе за гласоподаване в пленарната зала.

 

Вижте още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР